Firmaprofil

 

Firmaprofil

Rotek A/S er en danskejet virksomhed, der ligger i Sønder Felding syd for Herning. Her ligger også vores søstervirksomhed Emtelle Scandinavia A/S.

Vi udviklede i sin tid standarderne for udformningen af ufarvede PEH filtre og rør i Nordeuropa - I dag har vi udviklet os til meget mere...

Med over 20 år i branchen og en fagligt kompetent medarbejderstab er vi i stand til at løse alle opgaver indenfor udstyr til miljøundersøgelser, geoteknik, brøndboring, vandrensning og entreprenøropgaver. Rotek A/S har endvidere specialiseret sig i levering af fulde udstyrsløsninger, der er skræddersyet til at imødekomme de individuelle, tekniske specifikationer og budgetmæssige begrænsninger, der er forbundet med ethvert projekt.

Rotek A/S har i dag 6000 kvadratmeter under tag, hvor en avanceret maskinpark producerer til kunder i hele Europa. Vi har med vores fleksible CNC styrede maskiner specialiseret os i bearbejdning af plast og metal op til Ø 300 mm. Vi udfører også gerne specialopgaver.

Gennem vores internationale kontaktflade og omfattende leverandørnetværk har vi altid det udstyr, du leder efter.

Kvalitet har altid været vores primære konkurrenceparameter. Således modtog vi i foråret 2000 den hollandske KIWA certificering på vores PEH produktion. Dette er din garanti for at Roteks kvalitetsstyring altid sikrer dig rene materialer, og at alle mål holdes inden for tolerance.

ROTEK A/S · Vardevej 140 · DK-7280 Sdr. Felding · T +45 97 37 42 92 · F +45 97 37 47 48 · mail@rotek.dk