Erfaring & Ekspertise

Med mere end 30 års erfaring er Rotek Danmarks største og mest erfarne leverandør af udstyr til grundvandsboringer. 

Vi investerer løbende i udvikling af nye produkter og løsninger, og vi har udviklet og produceret nogle af branchens højeste standarder for miljøsikre produkter. Eksempelvis er vi Danmarks eneste producent af VA-godkendte forerørssamlinger samt KIWA certificerede PE rør til miljøboringer.

Vi er leverandør til en række af de største bygge- og graveentreprenør projekter, f.eks. leverede vi et komplet program af udstyr til grundvandssænkning på udførslen af Storebælt og Øresundsbroen.

 

Totalleverandør til jord & grundvand

Vi producerer og leverer et komplet produktsortiment til bore-, grave- og anlægsentreprenører med særlig fokus på brøndboring, geoteknik, kloak, grundvandssænkning og VA industri.

Vi har et meget bredt produktsortiment med en række standard systemer og løsninger, men meget af det, vi laver, er specialdesignede løsninger og kundespecifikke produkter. 

Med vores moderne maskinpark udfører vi alle slags forarbejdning af plast og metal, og vi har blandt andet Danmarks mest avancerede produktionsapparat til slidsning af filtre og perforering af røremner. 

Vores Historie & Profil

Ambitionen har siden starten i 1991 været at været Danmarks dygtigste partner på produkter til jord og grundvand - kendt for vores kvalitet, leveringssikkerhed og faglige ekspertise.Vi vokser støt og er kommet langt siden starten i en garage i Skjern, men den vestjyske fornuft og drivkraft kendetegner os stadig.

Vi er i dag beliggende i Sdr. Felding syd for Herning, tæt ved den Midtjyske Motorvej, og vi har en afdeling med salg og lager i Ishøj. Vi leverer også til det meste af Europa gennem vores netværk af internationale distributører.

keyboard_arrow_up