Tanke & Beholdere

En tank kan have mange former, som rund, firkantet, åben og lukket. Rotek A/S leverer tanke, både i som standard rotationsstøbte løsninger, samt leverer vi tanke og beholdere, som special designede løsninger i profilrør eller valsede plader i PE og PP.

Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere har vi for eksempel designet og udført specialtanke, lagertanke, DN-tanke, beluftningstanke og andre specialløsninger tilpasset eksisterende konstruktioner.

Fælles for alle vores tanke er dog at de kan tilbydes specialdesignet til dit projekt.

Se mere om vores rotationsstøbte tanke her

Tanke til aquakultur

 

HDPE er blevet det foretrukne materialevalg til opbygning af RAS systemer til fiskeopdræt. Rotek tilbyder både skræddersyede og standard komponenter i PE til aquakultur, herunder blandt andet tanke, ventiler, beluftningsanlæg, manifolde, filtre, rør og fittings.

Vi er højt specialiserede i plastforarbejdning og råder over en avanceret og alsidig maskinpark, der bl.a. indeholder +10 CNC styrede drejebænke, fræsere, svejseudstyr og specialbyggede maskiner.

Når vi udvikler og producerer komponenter til aquakultur, er vi særligt opmærksomme på, at produkterne skal være fleksible og med minimale svejse- og lime-samlinger, egnede til nem on-site montage samt kompatible med langtidsapplikationer i saltvand.  

keyboard_arrow_up