CNC bearbejdning af rør og plader

Rotek A/S har siden virksomhedens start beskæftiget sig med slidsning og perforering af plastrør, og i dag er vi Danmarks største og mest erfarne producent med landets mest avancerede produktionsapparat til slidsning af filtre og perforering af røremner. I 2018 udvidede vi vores CNC park, med 2 bearbejdnings centre, så vi nu også bearbejder plader.

Vi tilbyder en lang række muligheder indenfor bearbejdning af plast. Med vores fuld-automatiske specialmaskiner kan vi udføre alt fra tvær-slidsning, hul-perforering til decideret emnebearbejdning. Vores maskiner kan håndtere alle typer plast og vi kan bearbejde plast emnerne, så de passer til netop dine ønsker og design, og vi er selvfølgelig behjælpelige med råd, vejledning og design.

  • Vi kan slidse og perforere  rør og plader i alle plasttyper som PE, PP, PVC, POM mm. Og de kan slidses op til Ø400 mm i op til 6m længder.
  • Vi kan lave tvær-slidsning fra 0,3mm og hul-perforering fra 2mm i en række forskellige layouts.
  • Vi kan bearbejde plader i 3 akslet bearbejdningscenter med et arbejdsområde på 1500x3000x120mm
  • Vi kan bearbejde plader i 5 akslet bearbejdningscenter med et arbejdsområde på 2150x4300x180mm

Kontakt os for at høre mere

 

 

 

Filter med tværgående slidser

Antal, placering og størrelse af slidser kan laves på kundespecifikation, så det helt rigtige filterdesign med korrekt åbent areal opnås.

 

 

 

Hul-perforering

Huller fra Ø 2mm i præcis det mønster og med den afstand, der ønskes.

 

keyboard_arrow_up